De scriptiebegeleider in Amsterdam waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus
(naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Scriptiebegeleiding in Amsterdam aan het zoeken? Kom dan eens langs op ons kantoor in Amsterdam! Wij zitten voor je klaar om met je aan de slag te gaan met je scriptie waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te komen maken!

Het team van Afstudeerbegeleider kan je helpen met welk aspect van je scriptie dan ook waar jij tegenaan loopt. Kom je er niet uit met de inleiding, probleemstelling, hoofdvraag of deelvragen? Kan je gewoonweg niet op een goed onderwerp komen voor je scriptie? Kom je er niet uit met je data analyse en sta je op het punt om je laptop uit het raam te knikkeren vanwege SPSS? Geen nood wij helpen je verder!

Meer weten? Check dan onze:

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie! 

De scriptiebegeleiding in Amsterdam is over het algemeen mogelijk van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren. Voor studenten in nood of voor wie kantoortijden niet mogelijk zijn, zij we ook beschikbaar in de weekenden en avonduren.

Amsterdam is het grootste kantoor van Afstudeerbegeleider en bijna alle scriptiebegeleiders zijn hier dus wel eens te vinden om scriptiebegeleiding te geven! Check anders onze teampagina om meer te weten komen over onze scriptiebegeleiders!

De scriptiebegeleiding vindt over het algemeen plaats op kantoor op de Marco Polostraat 38 II in Amsterdam. Hier hebben wij verschillende ruimtes waar we rustig de scriptiebegeleiding geven en eventueel iemand makkelijk erbij kunnen vragen indien dat nodig zal zijn.

Het komt ook voor dat wij scriptiebegeleiding geven op de VU, UvA of een andere locatie in Amsterdam als dit beter uitkomt. We kijken samen met jou wat het beste past om je weer verder te helpen met je scriptie!

In Amsterdam geven wij scriptiebegeleiding aan studenten van over het hele land. De meeste studenten komen uit:

  • Universiteit van Amsterdam (Uva)
  • Vrije Universiteit (VU)
  • Inholland
  • Nyenrode
  • Europort Business School
  • Hotelschool
  • Hogeschool TIO

Onze scriptiebegeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Plan dus vooral een kennismakingsgesprek in met een van onze scriptiebegeleiders en ervaar zelf hoe het is om door ons geholpen te worden!

Wij zijn benieuwd wie je bent en waar je mee zit. Kom eens langs om kennis te maken en ons te leren kennen. Wil jij weten; hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie! 

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding