De scriptiebegeleider waar je wél op kan rekenen (alleen zitten we niet in Delft helaas)

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus
(naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Scriptiebegeleiding in Delft aan het zoeken? Helaas geven wij op het moment geen scriptie begeleiding in Delft. Wij zitten wel voor je klaar online of in Amsterdam om met je aan de slag te gaan met je scriptie, waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te maken!

Het team van Afstudeerbegeleider kan je helpen met welk aspect van je scriptie dan ook waar jij tegenaan loopt. Kom je er niet uit met de inleiding, probleemstelling, hoofdvraag of deelvragen? Kan je gewoonweg niet op een goed onderwerp komen voor je scriptie? Kom je er niet uit met je data analyse en sta je op het punt om je laptop uit het raam te knikkeren vanwege SPSS? Geen nood wij helpen je verder!

Meer weten? Check dan onze:

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!

De scriptiebegeleiding vindt meestal plaats van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren. Voor studenten in nood of voor wie kantoortijden niet mogelijk zijn, zij we ook beschikbaar in de weekenden en avonduren.

We hebben verschillende begeleiders die allemaal hun eigen expertise hebben. Daarnaast hebben we een intensieve samenwerking met Studiemeesters in het geval het voor de student beter aansluit. Check anders onze teampagina om meer te weten komen over onze scriptiebegeleiders!

Wij geven scriptiebegeleiding aan studenten van over het hele land. De meeste studenten komen uit:

  • Universiteit van Amsterdam (Uva)
  • Vrije Universiteit (VU)
  • Inholland
  • Nyenrode
  • Europort Business School
  • Hotelschool
  • Hogeschool TIO

Onze scriptiebegeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zal jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Wij van Afstudeerbegeleider zijn begaan met je en willen je oprecht helpen met het behalen van je scriptie. Wij snappen je struggles omdat wij allen zelf ook scripties hebben moeten schrijven in het verleden.

Meer weten? Check dan onze:

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie! 

Tot snel!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding