De scriptiebegeleider waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus
(naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

De uitdaging van een PhD

Als promovendus of PhD student doe je een aantal jaar onderzoek naar een onderwerp binnen jouw wetenschapsgebied, en sluit deze periode af met een proefschrift. Gedurende deze periode is het meer dan logisch dat je tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt. Zo kan het schrijven van een vernieuwend onderzoeksvoorstel, het opzetten van een gedegen onderzoek of het uitwerken van grote hoeveelheden informatie tot een coherent en steekhoudend geheel lastig zijn.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Check onze online spoedbegeleiding of de locaties door het hele land!

Weet jij even niet meer hoe je verder moet met je scriptie? Vertel ons waar je tegenaan loopt via dit formulier en dan gaan we samen kijken wat wij daaraan kunnen doen.

Meer weten? Check dan

 

Voor iedere PhD student, of je nu promoveert in de geneeskunde of in mediastudies, is het van groot belang dat, voordat je het daadwerkelijke promotietraject ingaat, het onderzoeksvoorstel stevig staat, het onderwerp duidelijk is afgebakend en er goed is nagedacht over onderzoeksmethoden en tijdsplanning. Als men eenmaal gestart is met het promotietraject, zijn er een aantal zaken waar een PhD student aan moet denken.

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Wij kunnen je daarbij helpen via onze online spoedbegeleiding zodat jij weer stappen kan maken met je scriptie. Hier kun je lezen hoe we dat doen en wat je dus kan verwachten.  We hebben het maken van een afspraak vrijblijvend gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak!

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!  

Meer weten? Check dan onze

Het team van Afstudeerbegeleider heeft ervaring met het helpen en begeleiden van promovendi. Ben jij een PhD student of ben je van plan een promotieonderzoek te starten, en je hebt behoefte aan hulp bij het opzetten of uitvoeren van je onderzoek, een intellectuele sparringpartner, extra begeleiding of gewoon iemand die af en toe met je meeleest en denkt? Neem via onderstaand formulier contact met ons, dan bepalen we hoe we jou zo goed mogelijk kunnen bijstaan in je promotietraject.

Lees hier waar we jou bij kunnen helpen of hoe we je online begeleiden met waar je tegenaan loopt in je scriptie. Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpt Afstudeerbegeleider jou met je scriptie! Lees hier meer over onze werkwijze of het team van Afstudeerbegeleider.

Meer weten? Check dan:

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding