Ben jij student in Rotterdam of omstreken?

Scriptiebegeleiding in Rotterdam aan het zoeken? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie in Rotterdam! Wij staan voor je klaar om samen aan de slag te gaan met je scriptie waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te komen maken!

Meer weten? Check dan onze:

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!

In Rotterdam wordt zowel scriptiebegeleiding als begeleiding gegeven op het gebied van SPSS, statistiek en data-analyse. Kom je er niet uit met het werken in SPSS? Heb je moeite met het kiezen van de juiste analyses of is het lastig om de output juist te interpreteren? We gaan er voor zorgen dat je dit zelf allemaal gaat begrijpen.

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Wij kunnen je daarbij helpen via onze online spoedbegeleiding zodat jij weer stappen kan maken met je scriptie. Hier kun je lezen hoe we dat doen en wat je dus kan verwachten.  We hebben het maken van een afspraak vrijblijvend gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak!

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!  

Meer weten? Check dan onze

De scriptiebegeleiding in Rotterdam is over het algemeen mogelijk van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren. Voor studenten in nood of voor wie kantoortijden niet mogelijk zijn, zij we ook beschikbaar in de weekenden en avonduren.

Helaas hebben wij vanwege Corona ons kantoor in Rotterdam voorlopig moeten sluiten. We kunnen je natuurlijk online helpen met je scriptie! Al onze begeleiders zitten voor je klaar

Helaas hebben wij vanwege Corona ons kantoor in Rotterdam voorlopig moeten sluiten. We kunnen je natuurlijk online helpen met je scriptie!

In Rotterdam geven wij scriptiebegeleiding aan studenten van over het hele land. De meeste studenten komen uit:

  • Hogeschool Rotterdam
  • Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)
  • InHolland
  • Haagse Hogeschool
  • Universiteit Leiden
  • Open Universiteit (OU)
  • Nyenrode

Lees hier waar we jou bij kunnen helpen of hoe we je online begeleiden met waar je tegenaan loopt in je scriptie. Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpt Afstudeerbegeleider jou met je scriptie! Lees hier meer over onze werkwijze of het team van Afstudeerbegeleider.

Meer weten? Check dan:

Onze scriptiebegeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Meer weten? Check dan:

Afstuderen. Elke student moet er een keer aan geloven. Afstudeerbegeleider.nl ondersteunt je in de afrondende fase van je studie en denkt met je mee tijdens het schrijven van je scriptie. Heb je een writersblock of een scriptiedip, ben je de motivatie verloren, begrijp je maar weinig van moeilijke wetenschappelijke teksten of kom je er niet uit met je data-analyse? Het team van Afstudeerbegeleider.nl helpt je verder!

Zit jij in de problemen met je scriptie, studeer je in Rotterdam of omgeving? Geen nood! Afstudeerbegeleider biedt ook in Rotterdam afstudeerbegeleiding, zodat wij je verder gaan helpen met jouw scriptie. Je kan hier ook terecht voor je SPSS en statistiek vraagstukken waar je tegen aan loopt. Dus ben jij op zoek naar hulp met je scriptie kan je nu ook terecht in Rotterdam!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

  • Vertel ons waar je tegenaan loopt in je scriptie en wij laten je weten wat wij daaraan kunnen doen!

Waarom Afstudeerbegeleider?

0 studenten
zijn je voorgegaan
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding