De scriptiebegeleider waar je wél op kan rekenen

Wij staan voor je klaar wanneer jij dat nodig hebt, luisteren naar je en nemen jouw vragen serieus (naast dat we die natuurlijk ook gaan beantwoorden)

Afstudeerbegeleider.nl is in 2010 opgericht omdat veel studenten ondersteuning kunnen gebruiken bij statistiek en SPSS tijdens het schrijven van hun scriptie en het afronden van hun afstuderen. Onze visie is dat afstuderen en het schrijven van een scriptie een leerzame en leuke periode moet zijn. Onze missie is daarom studenten tijdens hun afstuderen te begeleiden en bij te staan zodat zij op een gestructureerde en efficiënte manier afstuderen en zich kunnen richten op hun beginnende carrière. Het ontwikkelen van mensen staat bij ons centraal.

Meer weten? Check dan onze:

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!

Wij passen de begeleiding aan op elk afzonderlijk individu omdat de wijze van begeleiding van invloed is op jouw ontwikkeling. Wanneer je moeite hebt met statistiek of je scriptie, ligt dat eerder aan andere factoren dan dat het komt omdat je het écht niet kan. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste begeleiding tot het gewenste resultaat leidt. Daarom lopen studenten hier ook alleen maar weg wanneer ze de stof begrijpen en hun vertrouwen is gegroeid. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees dan meer over onze Werkwijze.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Check onze online spoedbegeleiding of de locaties door het hele land!

Weet jij even niet meer hoe je verder moet met je scriptie? Vertel ons waar je tegenaan loopt via dit formulier en dan gaan we samen kijken wat wij daaraan kunnen doen.

Meer weten? Check dan

Wij vinden het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons. Geen formeel gedoe, maar gewoon relaxed. Daarom geven we onze begeleiding in een gezellige en rustige ruimte, omdat studenten zich daar prettig bij voelen. Afstuderen kan leuk zijn! Maak hier kennis met het team!

Onze afstudeerbegeleiders leiden wij zelf op. Hierdoor hebben wij direct zicht op de kwaliteit die wij leveren. Tevens kunnen we daardoor volledig achter de kwaliteit van de begeleiding staan.

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Wij kunnen je daarbij helpen via onze online spoedbegeleiding zodat jij weer stappen kan maken met je scriptie. Hier kun je lezen hoe we dat doen en wat je dus kan verwachten.  We hebben het maken van een afspraak vrijblijvend gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak!

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!  

Meer weten? Check dan onze

Een groot voordeel van Afstudeerbegeleider.nl is dat wij de gelegenheid hebben begeleiders te selecteren waarin wij veel potentie en talent zien. Vervolgens leiden wij onze begeleiders zelf op en daarom kan Afstudeerbegeleider.nl zich veroorloven de uurtarieven laag te houden.

Lees hier waar we jou bij kunnen helpen of hoe we je online begeleiden met waar je tegenaan loopt in je scriptie. Aan de hand van persoonlijke begeleiding helpt Afstudeerbegeleider jou met je scriptie! Lees hier meer over onze werkwijze of het team van Afstudeerbegeleider.

Meer weten? Check dan:

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding