Afstudeerbegeleider.nl is in 2010 opgericht omdat veel studenten ondersteuning kunnen gebruiken bij statistiek en SPSS  tijdens het schrijven van hun scriptie en het afronden van hun afstuderen. Onze visie is dat afstuderen en het schrijven van een scriptie een leerzame en leuke periode moet zijn. Onze missie is daarom studenten tijdens hun afstuderen te begeleiden en bij te staan zodat zij op een gestructureerde en efficiënte manier afstuderen en zich kunnen richten op hun beginnende carrière. Het ontwikkelen van mensen staat bij ons centraal.

Persoonlijke begeleiding

Wij passen de begeleiding aan op elk afzonderlijk individu omdat de wijze van begeleiding van invloed is op jouw ontwikkeling. Wanneer je moeite hebt met statistiek of je scriptie, ligt dat eerder aan andere factoren dan dat het komt omdat je het écht niet kan. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste begeleiding tot het gewenste resultaat leidt. Daarom lopen studenten hier ook alleen maar weg wanneer ze de stof begrijpen en hun vertrouwen is gegroeid. Benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees dan meer over onze Werkwijze.

Visie

Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van mensen en wij geloven dat elke student in staat is om met de juiste begeleiding en ondersteuning af te studeren of het tentamen te halen.De kracht van Afstudeerbegeleider.nl is dat de begeleiding bij de basis begint en dat je getraind wordt in de onderdelen waar je moeite mee hebt. Ben je benieuwd naar wat studenten van onze begeleiding vonden en wat voor feedback we van ze hebben gekregen? Kijk dan even bij Ervaringen studenten.

Sfeer

Wij vinden het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt bij ons. Geen formeel gedoe, maar gewoon relaxed. Daarom geven we onze begeleiding in een gezellige en rustige ruimte, omdat studenten zich daar prettig bij voelen. Afstuderen kan leuk zijn! Maak hier kennis met het Team!

Kwaliteit

Onze afstudeerbegeleiders leiden wij zelf op. Hierdoor hebben wij direct zicht op de kwaliteit die wij leveren. Tevens  kunnen we daardoor volledig achter de kwaliteit van de begeleiding staan.

Scherpe prijzen

Een groot voordeel van Afstudeerbegeleider.nl is dat wij de gelegenheid hebben begeleiders te selecteren waarin wij veel potentie en talent zien. Vervolgens leiden wij onze begeleiders zelf op en daarom kan Afstudeerbegeleider.nl zich veroorloven de uurtarieven laag te houden. Ben je geïnteresseerd in onze begeleiding? Dan wil je graag weten wat onze kosten zijn. Kijk daarom even naar de kosten voor studenten, de kosten voor werkende professionals en de kosten voor onze studieruimte (zelfstudie)  die je voor één of twee dagdelen kan huren. Hier vind je de kosten voor de Statistiek (en SPSS) klas.

 

Maak hier kennis met Het Team!