Ben jij student in Utrecht of omstreken?

Scriptiebegeleiding in Utrecht aan het zoeken? Afstudeerbegeleider kan jou helpen met je scriptie in Utrecht! Wij staan voor je klaar om samen aan de slag te gaan met je scriptie waar je ook tegenaan loopt. Schroom dus niet om eens kennis te komen maken!

Meer weten? Check dan onze:

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!

In Utrecht wordt voornamelijk begeleiding gegeven op het gebied van SPSS, statistiek en data-analyse. Kom je er niet uit met het werken in SPSS? Heb je moeite met het kiezen van de juiste analyses of is het lastig om de output juist te interpreteren? We gaan er voor zorgen dat je dit zelf allemaal gaat begrijpen.

Wij hebben een begeleider die bij je past met wie jij één op één aan de slag gaat. We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent in controle over je eigen proces doordat jij bepaalt wanneer je afspreekt met je begeleider. Check onze online spoedbegeleiding of de locaties door het hele land!

Weet jij even niet meer hoe je verder moet met je scriptie? Vertel ons waar je tegenaan loopt via dit formulier en dan gaan we samen kijken wat wij daaraan kunnen doen.

Meer weten? Check dan

De scriptiebegeleiding in Utrecht is over het algemeen mogelijk van maandag tot en met vrijdag gedurende kantooruren. Voor studenten in nood of voor wie kantoortijden niet mogelijk zijn, zij we ook beschikbaar in de weekenden en avonduren.

Natuurlijk is de eerste stap om hulp te vragen voor je scriptie lastig terwijl je ook al veel aan je hoofd hebt met je scriptie. Wij kunnen je daarbij helpen via onze online spoedbegeleiding zodat jij weer stappen kan maken met je scriptie. Hier kun je lezen hoe we dat doen en wat je dus kan verwachten.  We hebben het maken van een afspraak vrijblijvend gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak!

Maak de volgende stap naar jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met waar je ook tegenaan loopt met je scriptie? Vertel ons jouw verhaal hier en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende oriëntatie!  

Meer weten? Check dan onze

Helaas is mede door Corona het kantoor in Utrecht niet geopend. We kunnen je wel online verder helpen met je scriptie!  Of kijk hier welke locaties er nog wel open zijn.

Helaas is mede door Corona het kantoor in Utrecht niet geopend. We kunnen je wel online verder helpen met je scriptie!  Of kijk hier welke locaties er nog wel open zijn.

In Utrecht geven wij scriptiebegeleiding aan studenten van over het hele land. De meeste studenten komen uit:

  • Universiteit Utrecht (UU)
  • Hogeschool Utrecht (HU)
  • Radboud Universiteit (RU)
  • Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
  • Fontys Hogeschool
  • Open Universiteit (OU)
  • Nyenrode
  • Hogeschool TIO

Meer weten? Check dan:

Onze scriptiebegeleiding is persoonlijk, informeel en professioneel. Wij gaan samen met je zitten in een relaxte setting. We stellen je de juiste vragen en gaan met je in discussie zodat jij precies weet waar je scriptie over gaat. Als je begeleider (of iemand anders) je kritische vragen stelt dan zul jij precies weten wat je daarop moet antwoorden. Wij garanderen dus dat je eigen baas wordt over je scriptie!

De meerwaarde van onze begeleiding zit hem in de persoonlijke en vriendelijke begeleiding die je van ons krijgt. Daarnaast bespaar je uiteraard tijd, geld en stress als je voor onze begeleiding kiest.

Meer weten? Check dan onze:

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding