Afstuderen PABO

Loop je vast met afstuderen PABO

Afstuderen PABO

Laten we ervan uit gaan dat je geïnteresseerd bent in onderwijs. Misschien kan je niet wachten om voor de klas te staan of misschien ben je juist geïnteresseerd in het helpen van kinderen met bijvoorbeeld autisme of ADHD. Misschien weet je nog niet welke richting het gaat worden. Wat je reden ook was om PABO te gaan studeren, een ding is zeker: Je ontkomt niet aan het gebruik van SPSS. Helaas blijkt dit voor veel studenten een moeilijk onderdeel te zijn.


Tevens zal je de door jou opgedane kennis van de afgelopen jaren moeten vertalen in een Bachelor- of Master scriptie tijdens je afstuderen PABO. Veel studenten ondervinden hinder bij het schrijven van een afstudeer scriptie of thesis. Ze weten niet goed waar te beginnen of hoe ze een goede deelvraag moeten formuleren. Vaak blijkt ook het theoretisch kader een probleem te zijn voor veel studenten. Denk jij begeleiding te kunnen gebruiken bij het schrijven van je scriptie tijdens je afstuderen PABO dan zijn wij er voor jou. Lees meer op scriptiebegeleiding.“Your speed doesn't matter forward is forward”

Zet de volgende stap in jouw scriptie

Zet de volgende stap in je scriptie!

Kom je er niet uit of zit je gewoon vast? Wij helpen je weer vooruit!
Stop met twijfelen, zet die volgende stap door het formulier in te vullen!

Wat kan Afstudeerbegeleider verder voor jou betekenen?

Of je nu in Amsterdam aan de Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit of de Hogeschool van Amsterdam studeert, wij kunnen je helpen. Natuurlijk kun je ook als je buiten Amsterdam (bijvoorbeeld UU, Erasmus, RUG, Leiden) studeert bij ons begeleiding krijgen.


Wij helpen je met SPSS en met je scriptie! Heb je al een deel van je scriptie geschreven en wil je graag feedback? Check dan onze feedback mogelijkheden! Je kan natuurlijk ook eerst kijken wat de ervaringen zijn van eerdere studenten die door ons zijn geholpen bij het afstuderen. Lees hier de reviews! Of Lees hier meer over de fases in de scriptiebegeleiding of onze werkwijze.WhatsApp met ons!

Heb jij een vraag over de begeleiding? Stuur ons dan een WhatsApp bericht!


06-52044280

Wij staan voor je klaar! Vul vrijblijvend ons contactformulier in!

Binnen 24 uur contact

  • Amsterdam
  • Maassluistraat 2
  • 1062 GD Amsterdam
  • Den Haag
  • Johanna Westerdijkplein 75
  • 2521 EN Den Haag
  • Utrecht
  • Arthur van Schendelstraat 650
  • 3511 MJ Utrecht