al meer dan 7 jaar

de beste afstudeerbegeleiding!

5000+

afgestudeerde studenten!

97,8%

slagingspercentage!

In het discussiegedeelte ga je verklaringen geven voor de conclusie. Zo kan het zijn dat de resultaten van je onderzoek niet overeenkomen met de literatuur die je in je theoretisch kader beschreven hebt. Je beschrijft wat de gevonden resultaten zeggen over de theorieën in je theoretisch kader: zijn ze een onderbouwing van je theorie of juist niet? Het kan ook voorkomen dat je tot bepaalde conclusies gekomen bent omdat je je onderzoek op een bepaalde manier hebt vormgegeven. Je plaatst kanttekeningen over de eventuele beperkingen van de uitvoering van het onderzoek en geeft mogelijke verklaringen zijn voor de (on)verwachte resultaten. In de discussie ga je ook in op de sterke punten én de tekortkomingen van je onderzoek. Je geeft in je discussie daarnaast de gevolgen van je onderzoek aan. Wat heeft de wetenschap bijvoorbeeld aan de resultaten, en wat is de relevantie van je onderzoek voor de praktijk?

Het schrijven van de discussie, en dus een reflectie op je eigen onderzoek, kan lastig zijn. Afstudeerbegeleider kan je helpen bij schrijven van een kritische discussie, waarin je aangeeft dat je objectief je eigen onderzoek kunt bekijken. Geef op het onderstaande formulier kort aan waar je mee bezig bent en waar je tegen aan loopt, dan nemen we contact met je op over hoe wij jou het beste kunnen begeleiden.

Vul vrijblijvend in. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen 🙂 We nemen binnen 24 uur contact met je op via de telefoon en/of mail om opties te bespreken!
  • Beschrijf hier kort waar je mee vast loopt