Voorbeeld van een alternatieve hypothese en verklaring voor je scriptie aan het zoeken?

Voor sommige studenten is het verplicht om alternatieve hypothesen en verklaringen op te nemen in hun scriptie.  Hieronder vind je een voorbeeld van hoe alternatieve hypothese en verklaring eruit zou moeten zien.

Let op, het is een voorbeeld. Het kan zijn dat jouw studie speciale eisen stelt ten aanzien van de alternatieve hypothese en verklaring, dus wees je daar altijd van bewust. 

Dit voorbeeld dient als een leidraad voor jouw eigen alternatieve hypothese en verklaring. Let hierbij op de manier van formuleren en dat het duidelijk is en voortkomt vanuit je methode. Benieuwd naar voorbeelden van andere scriptie onderdelen? Check ze hier!

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij de alternatieve hypothese en verklaring van je scriptie? Lees dan hier hoe we je daarbij kunnen helpen!

Zou je graag eens met één van onze professionele begeleiders willen zitten om kritisch te kijken naar de kwaliteit van jouw inleiding en/of scriptie als geheel? Check deze pagina dan eens! Daarnaast bieden wij ook een nakijkservice aan, klik hier voor meer informatie. Het is de bedoeling dat je je scriptie/plan van aanpak start met de vermelding van een aantal algemene gegevens. Hieronder kun je zien hoe je de algemene gegevens weer zou kunnen geven. Let op, het gaat om een voorbeeld. Het kan zijn dat jouw opleiding andere/aanvullende eisen stel ten aanzien van de opname van de algemene gegevens.

Alternatieve hypothese

Wanneer de hypothesen niet uitkomen zou de gametaak mogelijk niet bekrachtigend genoeg werken voor zowel kinderen met ADHD als kinderen zonder ADHD, maar worden deze kinderen meer gemotiveerd met betrekking tot het voldoen aan de werkgeheugentaak door middel van geld als beloning.

Alternatieve verklaring

Wanneer de gametaak niet meer bekrachtigend werkt voor kinderen met ADHD ten opzichte van de overige condities, zou het mogelijk kunnen zijn dat de gametaak meer als een afleider dient voor deze kinderen dan als een stimulans. De aanwezige geluiden en animaties van de gametaak zijn dan niet relevant aan de taak en zorgen eerder voor afleiding waardoor kinderen met ADHD het doel van de taak uit het oog verliezen.

Weet jij even niet meer hoe je verder moet met je scriptie? Vertel ons waar je tegenaan loopt via dit formulier en dan gaan we samen kijken wat wij daaraan kunnen doen.

Kijk of jij met je huidige kennis en dit voorbeeld in staat bent om de alternatieve hypothese en verklaring in je scriptie te verwerken. Ben jij er nog niet toe in staat om deze te schrijven, dan kun je altijd met ons contact opnemen!

Kom je er niet uit met enkel dit voorbeeld van de alternatieve hypothese en verklaring heb je vragen of wil je er met iemand over sparren die er écht verstand van heeft? Dan staat er bij Afstudeerbegeleider een team voor jou klaar om je hier direct mee te helpen. Wij hebben een begeleider voor je die bij je past en met wie jij één op één aan de slag kunt gaan. Deze persoon kan ervoor zorgen dat jij snapt wat je aan het doen bent zodat jij flinke stappen vooruit kunt zetten bij het schrijven van je scriptie.

We weten dat studenten een beperkt budget hebben dus houden we onze tarieven betaalbaar. Je bent geheel in controle over je eigen proces omdat jij bepaalt waar, wanneer, hoe lang en met welke begeleider je afspreekt. Daarnaast werken we met een “niet goed geld terug” beleid; dit houdt in dat je er gedurende de eerste 20 minuten voor kunt kiezen om kosteloos te stoppen met de begeleiding.

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om hulp te vragen bij het schrijven van je scriptie; wij hebben het maken van een afspraak daarom zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Vaak heb je dezelfde dag nog een afspraak! We zijn ook in de avond (tot 22:00) bereikbaar via Whatsapp of 020 – 752 2702

Zet dus snel de volgende grote stap richting jouw afstudeermoment en vraag een vrijblijvende kennismaking aan!

Onze methode in één minuut

Sanne (student) over onze scriptiebegeleiding

De weg naar afstuderen weer vinden

De weg kwijt in je scriptie? Had jouw begeleider of opdrachtgever net zo goed Chinees kunnen praten? Geen nood, wij helpen je om de controle terug te krijgen!

Nodige bevestiging in je keuzes

Het schrijven van je scriptie betekent veel keuzes en fouten maken. Wij kijken met je mee en bespreken wat je hebt gedaan zodat jij je er weer zeker over voelt

Deadline toch halen (realistische planning)

Een naderende scriptiedeadline zorgt voor stress. We stellen samen een realistische planning op zodat jij die deadline gaat halen!

Vertel ons wie je bent en we gaan samen met je aan de slag!

Nog één stap en je hebt je gratis kennismaking geregeld 🙂

Waarom Afstudeerbegeleider?

zijn je voorgegaan
0 studenten
Wat zeggen andere studenten over onze begeleiding